Mobil uygulamayı indirip müşterisi olana 6 ay telefon faturaları ücretsiz

Mobil uygulamayı indirip müşterisi olana 6 ay telefon faturaları ücretsiz
Banka yaptığı olağanüstü kampanya ile yeni müşterileri kendisine mıknatıs gibi çekmeyi başaracak. Mobil uygulamayı indirip daha sonra müşterisi olanlara 6 ay boyunca faturalarını ücretsiz hale getireceklerini açıkladılar. İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasını indirip müşteri olanlara "SUPERFATURA" koduyla katılım sağladıkları takdirde telefon faturalarını 6 ay boyunca ücretsiz hale getiriyor.

31 Ağustos'a kadar geçerli olan bu kampanyada yeni müşterilerin kredi kartı başvurusu onaylandığında ve otomatik ödeme talimatı verildiğinde her ayın faturası kartlarına indirim olarak yüklenecek.

Söz konusu kampanya sadece ilk kez tanımlanan talimatlar geçerli olacak ve bir müşteri bu fırsattan sadece bir defa yararlanabilecek. Ticari kartlar kapsam dışı.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.