Kamuya ya da Özele giremeyen Lisans mezunu için öneri AÖF bölümleri!

Kamuya ya da Özele giremeyen Lisans mezunu için öneri AÖF bölümleri!
 Yazar / MEB Hocam
Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olan ancak istediği herhangi bir kuruma yerleşemeyenler ne yapmalı? İşte bazı tavsiyeler

Devlet üniversitelerinin 4 yıllık lisans bölümünü okuyarak mezun olanlar ancak mezuniyet sonrasında herhangi bir kamu kurumuna veya özele giremeyenler ne yapmalı? Böyle bir durumda AÖF’ten lisans bölümü okumak isteyenler için bazı tavsiyeler bulunuyor.

Herkesin kendi hayat görüşü ve becerisi doğrultusunda tercih edebileceği 3 farklı üniversitenin iş bulmaya en uygun istihdam garantili işte o lisans bölümleri…

  • Atatürk Üniversitesi Egzersiz Ve Spor Bilimleri

  • İstanbul AUZEF Rekreasyon

  • Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi

  • İstanbul AUZEF İnsan Kaynakları Yönetim

Sağlık Yönetimi bölümünü okuyan ve bu bölümden mezun olanlar tıbbi cihazların veya ilaçların üretimi ya da sigortacılık gibi farklı sağlık sektörlerindeki şirketlerde yöneticilik yapabilir.

Listede sayılı bölümler arasında günümüzde henüz yeni yeni keşfedilen kamuda çok fazla atama yapılmasa da özelde ihtiyaç duyulan Rekreasyon bölümü de araştırılmaya değer gözüküyor.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.