Hangi bankadan emekli promosyonu alınmaz?

Hangi bankadan emekli promosyonu alınmaz?
Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği ve merak ettiği konuların başında emekli promosyon oranları geliyor. Birçok banka Başkan Erdoğan'ın 8-12 bin TL promosyon ödemeleri açıklamasından sonra yarış içerisine girdiler. Özel ve kamu bankaları emekli promosyon ödemeleri bakımından büyük bir rekabet içerisinde. Birçok emekli vatandaş promosyon almak için banka banka araştırmaya başladı. Peki hangi bankadan emekli promosyonu alınır? hangisinden alınmaz?

Başkan Erdoğan'ın duyurusuna göre, emeklilere 8 ile 12 bin TL arasında değişen promosyon ödemeleri yapılacak.

Hangi bankadan emekli promosyonu alınır / alınmaz?

Ziraat Bankası, emekli maaşı alanlara maaş aralıklarına göre 5 bin TL'den 12 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Ödemeler; 10 bin TL'ye kadar olan maaşlar için 5 bin TL, 10 bin ile 15 bin TL arasındakiler için 8 bin TL, 15 bin ile 20 bin TL arasındakiler için 10 bin TL ve 20 bin TL üzeri maaşlar için 12 bin TL olarak belirlenmiş.

hangi-bankadan-emekli-promosyonu-alinmaz.jpg

Garanti Bankası ise, emekli maaşı miktarına göre 8 bin TL'den 12 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi sunuyor. Bu banka için de maaş aralıkları ve karşılık gelen promosyon tutarları, Ziraat Bankası ile benzerlik gösteriyor.

Akbank'ın emekli promosyon ödemeleri, emeklinin aylık gelirine bağlı olarak daha geniş bir aralıkta değişiyor. Bu banka, 9 bin 999 TL'ye kadar olan gelir/aylıklar için 6 bin 250 TL, 10 bin TL ile 14.999 TL arasındakiler için 10 bin TL, 15 bin TL ile 19.999 TL arasındakiler için 12 bin TL ve 20 bin TL ve üzeri olanlar için 15 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Ayrıca, nafaka ve haciz gibi kesintilere tabi tutulan emekliler, net tutara göre promosyon ödemesi alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum