Engelli Kamu Personeli Ataması

Engelli Kamu Personeli Ataması
Kamu kurum ve kuruluşlarındaki boş pozisyonlara personel atanmasına imkan veren EKPSS kılavuzu yayınlandı mı?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları 23 Mayıs Perşembe günü açıklanmıştı. Söz konusu sonuçların açıklanmasının hemen ardından gözler tercih kılavuzuna çevrildi.

Memur olarak atanmak isteyen adaylar kura usulüyle kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına atanacak. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tercih kılavuzu her gün vatandaşlar tarafından araştırılması yapılan önemli konulardan olma özelliğindedir.

Adaylar EKPSS sonuçlarına göre kura usulüyle kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirilecek. Peki, EKPSS tercihleri başladı mı? ÖSYM EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı?

EKPSS kılavuzu henüz yayınlanmadı. EKPSS kapsamında yapılacak olan ikinci yerleştirme işlemleri henüz başlamadı. Ancak önceki yıllardaki takvime bakıldığında söz konusu yerleştirmeler sınavın açıklanmasının ardından 1 veya 2 ay içerisinde yapılmıştır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.