En az lise mezunu E sınıfı ehliyeti ve SRC2, Psikoteknik belgesi olanlar dikkat! Şoför alınacaktır...

En az lise mezunu E sınıfı ehliyeti ve SRC2, Psikoteknik belgesi olanlar dikkat! Şoför alınacaktır...
Şoför olarak iş arayan vatandaşlara müjde. En az lise mezunu E sınıfı ehliyeti ve SRC2, Psikoteknik belgesi olanlar için şoför alımı duyurusu yapıldı.

Şoför alımı duyurusu ayrıntıları paylaşıldı. En az lise mezunu E sınıfı ehliyeti ve SRC2, Psikoteknik belgesi olanlar dikkat! Şoför alımı olacak. Çanakkale Kentsel Hizmetler A.Ş. Çanakkale Belediyesi'nin %50'den fazla payına sahip olduğu ve insan kaynakları tedariği amacıyla kurulmuş bir şirkettir. İlgili şirket 15 şoför alımı yapacağını duyurdu.

EN AZ LİSE MEZUNU E SINIFI EHLİYETİ VE SRC2, PSİKOTEKNİK BELGESİ OLANLAR ŞOFÖR OLARAK ALINACAK

En az lise mezunu E sınıfı ehliyeti ve SRC2, Psikoteknik belgesi olanların şoför alımı başvurularını 12 Ağustos 2024 tarihine kadar şahsen yapmalıdır. Şoför alımı başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak 26 yaşından büyük olmak erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak Çanakkale il merkezinde ikamet etmek belirli suçlardan mahkum olmamak ve görevini sürekli yapmasına engel hastalığı bulunmamak yer alıyor.

Şoför alımı duyurusunda en kritik detay ise " En az lise mezunu olmak E sınıfı ehliyet SRC2 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak " ve toplu taşıma sektöründe deneyim sahibi olmak gerekiyor. Ekip çalışmasına yatkınlık esnek çalışma saatlerine uyum sağlama ve iyi iletişim becerileri de aranan diğer özellikler arasında.

Adaylar herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmamalı veya emekliliğe hak kazanmamış olmalıdır. Bu şartlar 28 Nisan 2018 tarihli ve 30405 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeler doğrultusunda belirlenmiştir.

GEREKLİ BELGELER NELER?

1-Resimli Özgeçmiş/ CV
2-Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgah)
3-Kimlik fotokopisi
4-Diploma fotokopisi, Yeterlilik belgeleri
5-Adli Sicil Kaydı
6- Askerlik Terhis Belgesi

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.