Emeklilere ücretsiz kaplıca tatili

Emeklilere ücretsiz kaplıca tatili
2024 yılında emekliler yılı olarak ilan eden hükümet bir düzenlemeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Emeklilere ve bir yakınına ücretsiz kaplıcalardan yararlanma hakkı geliyor. İşte detaylar...

Son zamanlarda maaşlarıyla gündeme gelen emekliler için hükümet sevindirici bir uygulamaya geçmeye hazırlanıyor.

Türkiye'de 2024 yılı hükümet tarafından emekliler yılı olarak ilan edilmişti. Söz konusu emekliler yılı kapsamında ülkemizdeki milyonlarca emekliyi sevindirecek olan bir gelişme yaşanacak.

Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde çeşitli rahatsızlıklardan dolayı kendisine kaplıca tedavisi uygulanması tavsiye edilen emekli vatandaşlarımız bir yakınıyla beraber Sağlık Bakanlığı çerçevesinde tedavi merkezi niteliğindeki kaplıcalarda bedava konaklayarak hizmet alabilecek.

Söz konusu düzenleme faaliyete geçtikten sonra hastaneler tarafından ilgili raporu alan vatandaşlar belirlenen tesislerde ücretsiz olarak tedavi olacaklar hem de tatillerini yapacaklardır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.