Emekliler, bavulunuzu toplayın devlet sizi tatile gönderiyor

Emekliler, bavulunuzu toplayın devlet sizi tatile gönderiyor
2024 yılını emekliler yılı olarak ilan eden hükümet Bayram tatilinden önce emeklilere büyük bir müjde verdi. Buna göre emekliler artık devlete bağlı olarak hizmet vermekte olan öğretmenevlerinden indirimli olarak yararlanacaklar. Peki söz konusu indirim yüzde kaç tutarında olacak. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin bütün illerinde ve yüzlerce ilçesinde faaliyet gösteren öğretmenevlerinde konaklamak isteyen tüm emekliler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir kampanya başlatıldı.

Buna göre Türkiye'deki tüm öğretmen evlerinde emekli vatandaşlarımız istemeleri halinde kamu görevlisi indirimi üzerinden kendilerine %15 ekstra indirim yapılarak öğretmenevlerinde konaklayacaklardır. Bu indirimle beraber neredeyse yarı yarıya indirim yapılmış olmaktadır.

Ayrıca öğretmenevlerinin kafeteryası da dahil olmak üzere bütün imkanlarından %15 indirimle yararlanacaklardır. Söz konusu indirim Yıl sonuna kadar geçerlidir. Özellikle tatil beldelerinde bulunan öğretmenevlerinin söz konusu emeklilerimizin tatillerini geçirmeleri için kullanılabileceği de unutulmamalıdır.

Rezervasyonlar dolmadan emekli vatandaşlarımızın söz konusu öğretmenevlerinin müsaitlik durumlarını kontrol etmelerinde fayda bulunmaktadır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.