EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) sınav giriş yerleri sorgulama ekranı 2024

EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) sınav giriş yerleri sorgulama ekranı 2024
2024 yılı için Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) yaklaşmakta olup, adaylar kamu kurumlarına engelli kadrolar için başvurabilmek adına sınav giriş yerlerini sorgulamaktadırlar. Sınav, ÖSYM'nin belirlediği takvime göre Nisan ayında yapılacak. Şu ana kadar 2024-EKPSS sınav yerleri ve giriş belgeleri ile ilgili bir açıklama yapılmamıştır; ancak sınav giriş belgelerinin yayımlanma zamanı yaklaşmaktadır.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sınav giriş yeri sorgulama nasıl yapılır?

2024 yılı için ÖSYM tarafından yayınlanan sınav takvimi uyarınca Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 28 Nisan 2024 tarihinde Türkiye genelinde 81 il merkezinde yapılacak.

Sınav, genel kültür ve genel yetenek olmak üzere iki bölümden oluşacak ve sonuçları 23 Mayıs 2024'te açıklanacak.

ekpss-engelli-kamu-personeli-secme-sinavi-sinav-giris-yerleri-sorgulama-ekrani-2024.webp

Sınav giriş belgeleri ise sınav tarihinden yaklaşık 10 gün önce ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayımlanacak.

Adaylar, belgelerini TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile siteden alabilecekler; belgede sınav merkezi, bina, salon bilgileri, fotoğraf, engel durumu ve varsa yardımcı gereç bilgileri yer alacak.

EKPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

7 Yorum