Başvuranlara kurban bayramı yardımı yapılacak

Başvuranlara kurban bayramı yardımı yapılacak
Başvuru yapanlara kurban bayramı öncesi yardım yapılacağı açıklandı. İhtiyaç sahiplerine özellikle kurban bayramı öncesi ivedilikle yapılacağı duyuruldu. Peki kurban bayramı yardımına nasıl başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2024 Kurban Bayramı için yardımlar yapıyor. İhtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlar Kurban Bayramı kolisi ve gıda yardımı hakkında araştırmalarını sürdürüyorlar.

3294 sayılı Kanun kapsamındaki ihtiyaç sahiplerine Kurban Bayramı öncesinde ve ihtiyaç halinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından gıda yardımı yapılmaktadır.

Sosyal güvencesi olmayan veya aylık geliri net asgari ücretin 1/3’ünden az olan haneler gıda yardımından faydalanabilirler. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti ihtiyaca göre belirlemektedir.

YARDIM BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.