Bakanlık'tan yapılan açıklamada programın bir sene daha...

Bakanlık'tan yapılan açıklamada programın bir sene daha...
AİLE DESTEK ÖDEMELERİ BİR YIL DAHA UZATILACAK MI?Yararlanan birçok vatandaşın aklında tek bir soru vardı? Aile destek ödemeleri 1 yıl daha uzatılacak mı? sorusunun cevabını arayan vatandaşlara Bakanlık'tan açıklama geldi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada ise programın 1 sene daha uzatılacağıyla ilgili detaylar şöyle...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlatılan Aile Destek Programı Ağustos ayı itibarıyla yeniden gündemde. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında bir yıllığına uzatılan bu sosyal destek ödemelerinin devam edip etmeyeceği merak edilmektedir.

Temmuz 2023'te başlayan ve Temmuz 2024'te sona eren ödemeler hakkında vatandaşlar "Aile Destek ödemeleri bitti mi yeniden uzatılacak mı?" sorusuna yanıt arıyorlar. Bakan Göktaş Temmuz ayı ödemelerinin hesaplara yatırıldığını ve bugüne kadar toplamda 882 milyar TL'lik destek sağlandığını açıklamıştı.

Söz konusu düzenli sosyal yardımlardan yararlanan hanelerin yanı sıra sadece gelir kriterine dayalı olarak destek programına dahil edilen hanelerin de bu yardımlardan faydalandığını hatırlattı. " Fakat Aile Destek Ödemeleri'nin bir yıl daha uzatılmasına dair bakanlıktan resmi bir açıklama yapılmadı. "

Aile Destek ödemeleriyle ilgili yeni gelişmeler olduğunda güncel bilgilere haberimizde yer verilecektir. Bakan Göktaş'ın vurguladığı gibi Türkiye'nin büyüyen refahını vatandaşlarla paylaşma amacı doğrultusunda sosyal yardımlar sürdürülmeye devam ediliyor kimse geride bırakılmıyor.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.