AÖF'te son gün çağrısı! Bu gece sona erecek!

AÖF'te son gün çağrısı! Bu gece sona erecek!
 Yazar / MEB Hocam
YKS sınavına giren öğrencilerin yerleştirme süreci sona erdi. Sırada alınan puanla yerleşilen üniversiteye kayıt yapma süreci başladı. Bu süreçte Açık Öğretim fakültelerine yerleşen bir öğrenci için son gün çağrısı yapıldı

YKS ile Açıköğretim fakültesine yerleşen öğrencilerin kayıt dönemi devam ediyor. Ancak bu gece itibariyle sona erecek. Öğrencilerin kazanmış oldukları hakkı kaybetmemesi için online platform üzerinden kayıt işlemlerini tamamlaması yetecek.

Öte yandan örgün eğitim fakültelerine kayıt yapma hakkı kazanan öğrenciler için iki gün önce sona eren online kayıt ekranı ardından yüz yüze kayıt dönemi bu gece sona erecek. İlgili üniversitenin bulunduğu şubelere gidilerek kayıt işlemleri yapılabilecek.

Açık Öğretim Fakültelerine kabul edilen öğrencilerin kayıt tarihini kaçırması nedeniyle ek bir kayıt ekranı açılmayacak. Bu durum göz önüne alınarak hareket edilmesi tavsiye ediliyor. Ayrıca herhangi bir kuruma yerleştirilemeyen Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri için ek yerleştirme dönemi Eylül ayının 1.haftası veya en geç 2. haftası başlamış olacak.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:Meb Hocam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.