30 Ağustos tarihinde bankalar çalışacak mı? Hangi kurumlar tatil?

30 Ağustos tarihinde bankalar çalışacak mı? Hangi kurumlar tatil?
 Yazar / MEB Hocam
2024 yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı Cuma gününe denk geliyor. Peki 30 Ağustos Cuma günü bankalar tatil mi hangi kurumlar çalışacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle gümrükte resmi tatil ilan edildi. Söz konusu Zafer Bayramı bu yıl cuma gününe denk geliyor. Yapılacak olan törenlerde görevli olan memurların dışında tüm kamu personeli 30 Ağustos Cuma günü resmi tatil kapsamında izinli sayılacak.

Tüm devlet dairelerinde ilgili gün kapsamında hizmet verilmeyecek. Bunun yanında Merkez Bankası da 30 Ağustos Cuma günü tatil olduğundan dolayı tüm özel ve resmi bankalarda çalışmayacak. Nöbetçi noterlerin dışında kalan noterlerde 30 Ağustos Cuma günü tatil yapacak. Nöbetçi eczaneler dışında eczaneler açık olmayacak. Ancak güvenlik personeli görevlerine devam edecek. hastaneler ise acil servisler dışında kapalı olacak.

Kamu Kurum ve kuruluşlarında hizmet ise 2 Eylül Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

Kaynak:Meb Hocam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.