Ulaştırma bakanlığı memur alımı yapımı yapacak

Ulaştırma bakanlığı memur alımı yapımı yapacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu personel alımı duyurusunda bulundu. Peki kaç kişi istihdam edilecek? Başvurular nereden yapılacak?

Ulaştırma ve alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bakanlık bünyesine çok çeşitli kadrolara personel alımı yapılacağını duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu personel alımı ile ilgili Müjdeli haberi verirken açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Bu kapsamda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 2024 yılı memur kadrolarına açıktan yani merkezi yerleştirme veya nakil suretiyle yapılacak atamalar ile İŞKUR aracılığıyla yapılacak sürekli işçi atamalarıyla 182 yeni personel almayı planlıyoruz. Aynı şekilde Karayolları Genel Müdürlüğümüze 579, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüze de 10 yeni personel alınması planlanıyor. Özetle hem Bakanlığımıza hem de bağlı kuruluşlarımıza 2024 yılı içerisinde toplam 771 personel almayı hedefliyoruz.“ dedi.

Söz konusu personel alımı ile ilgili önümüzdeki günlerde ilan yayınlanması planlanmaktadır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.