Pazartesi Günü Maaş Ödemeleri Yapılacak

Pazartesi Günü Maaş Ödemeleri Yapılacak
Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin merakla beklediği haber, Hazine ve Maliye Bakanlığından geldi. Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamalarda maaşların vaktinde yatırılacağında bahsediliyordu. Ancak Hazine ve Maliye Bakanlığı konuyla ilgili tekrar bir açıklama yaptı. Bakanlık belirlediği kadrolarda görev yapan personelin maaşlarının yatırılacağını belirtti. Peki kimlerin maaşları yatırılacak?

Kurumlarda görev yapan personelin maaşlarının ne zaman yatırılacağı büyük bir belirsizlik haline gelmeye başlamıştı. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personele ödemesi yapılacak olan maaşların bayramdan önce hesaplara geçmesi için sendikalardan, meslek örgütlerine birçok kitle Hazine ve Maliye Bakanlığına maaş ödemelerinin bayramdan önce yapılmasını isteyen taleplerde bulundu.

maas-erken-yatirilmasi.webp

Ancak tek bir kurum bünyesinde görev yapan personelin ödemelerinin mümkün olacağı bakanlık tarafından belirtildi. Peki hangi kurumda görev yapan personele maaşları bayramdan önce yatırılacak?

maas-odemeleri.jpg

TYP kapsamında görevlendirilen personelin maaşları 8 Nisan Pazartesi günü yatırılacaktır.

Kurumlara gönderilen talimatta ilgili durum şu şekilde ele alınmıştır: (Her ayın 12 ile 15 i arasında ödenen İş-Kur personellerin maaş ödemeleri Ramazan Bayramı nedeni ile 08/04/2024 Pazartesi günü saat 12:00'da hesaplarına yatırılacaktır.)

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

82 Yorum