Okullara temizlik personeli görevlendirmesi ne zaman yapılacak?

Okullara temizlik personeli görevlendirmesi ne zaman yapılacak?
 Yazar / MEB Hocam
Okullara 2024 yılında okullara alınacak olan temizlik personeli başvuruları ne zaman yapılacak?

İŞKUR, 2024-2025 dönemi için MEB okullarında güvenlik ve temizlik görevlisi pozisyonlarına personel alımı yapacak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), her gün özel sektörden kuruma iletilen güncel iş ilanlarını vatandaşlarla paylaşıyor.

Toplum Yararına Programı (TYP) başvuruları İŞKUR üzerinden kabul edilecek. TYP başvuru süreci ne zaman başlayacak ve İŞKUR'un TYP personel alımı için gereksinimleri nelerdir?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 81 ilde MEB'e bağlı okullara bakım, onarım, güvenlik ve temizlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlara personel alımı yapacak. İşte 2024-2025 İŞKUR TYP personel alımı başvurusu ve şartları,

2024-2025 TYP başvuru tarihleri henüz belirlenmedi. İŞKUR, gelecek ay çeşitli illerde personel alımı yapacak. Resmi açıklama bekleniyor.

BAŞVURUDA ARANAN KOŞULLAR

Personel alımı başvurusu yapabilmek için öncelikle İŞKUR'un sistemine kayıt olmak gerekmektedir.

Başvuru için adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları, emekli veya malul aylığı almıyor olmaları, açık öğretim öğrencisi olmamaları ve en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:Ntv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum