Memur-Sen karşılıksız burs verecek. Başvurular başladı mı, kimler faydalanabilecek

Memur-Sen karşılıksız burs verecek. Başvurular başladı mı, kimler faydalanabilecek
 Yazar / MEB Hocam
Memur Sendikaları Konfederasyonu öğrencilere maddi destek sağlamaya devam ediyor. Karşılıksız verilen burs kimleri kapsayacak, başvurular ne zaman başlayacak?

Memur-Sen lisansüstü öğrencilere 4000 TL, doktora öğrencilerine 6000 TL burs ödemesi yapacak. Eğitim alanındaki faaliyetlerine devam eden Memur-Sen bu yıl da öğrencilerin yanında. Üniversite öğrencileri burs yardımından faydalanabilecek.

Memur-Sen Tezli Yüksek Lisans Başarı Bursu

Burs başvuruları Ekim ayında yapılacak. Tezli yüksek lisans bursu 24 ay verilecekken yüksek lisans tez bursu da 12 ay devam edecek. Doktora bursu ise 24 ay sürecek.

Burs ücretleri ne kadar?

Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ücretleri belli oldu. Yüksek lisans öğrencilerine 4000 TL ödeme yapılacak. Doktora öğrencileri de 6000 TL düzenli bursunu alacak.

Burs başvuruları ne zaman?

Memur-Sen burs başvuruları 15 Temmuz 2024'te başladı. Başvuru için son tarih 4 Ekim 2024 olarak belirlendi. 4 Ekim'den sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Memur-Sen karşılıksız burs programının amacı ne?

Öğrencilerin eğitim hayatını ve kariyer planlamasını destekleyen Memur-Sen bu yıl da öğrencileri memnun edecek. Ekonomik açıdan bir nebze de olsa öğrencilere destek olan program eğitim için yeni fırsatlar sunuyor.