Farklı pozisyonlara çeşitli illerde personel alımı yapılacak! Banka koşulları verdi

Farklı pozisyonlara çeşitli illerde personel alımı yapılacak! Banka koşulları verdi
Denizbank personel alımı başlattı. Türkiye genelindeki çeşitli şubeleri için farklı pozisyonlara personel alımı yapacağını duyurdu.

Denizbank Türkiye genelindeki çeşitli şubelerinde farklı pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. İş ilanlarında bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylar için geniş bir yelpazede fırsatlar sunuluyor.

Denizbank yeni personel alımı gerçekleştirecek

" Alım yapılacak pozisyonlar arasında Şube Operasyon Yöneticisi Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi İletişim Merkezi Asistanı Şube Nakit ve Krediler Operasyon Sorumlusu Mobil Satış Temsilcisi Kurumsal Bankacılık Uzmanı ve Organize Piyasalar Yatırım Danışmanı gibi roller bulunuyor. "

Denizbank personel alımında istenilen şartlar neler?

Her pozisyon için farklı eğitim ve deneyim şartları aranırken genel olarak adayların MS Office uygulamalarına hakimiyet iletişim becerileri ve takım çalışmasına yatkınlık gibi özelliklere sahip olması isteniyor.

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya tecil ettirmiş olma şartı da belirtiliyor. Başvurular belirli şubelerde ve pozisyonlarda açılmış olup başvuru şartları ve detayları Denizbank'ın duyurduğu ilanlarda yer almakta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.