EGM polis tayinleri belli oldu mu?

EGM polis tayinleri belli oldu mu?
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün atamaları ve polis tayinleri sonuçları yakında açıklanacak. Yaz dönemi yaklaşırken polis atama ve yer değişikliği isim listeleri için beklentiler arttı. Peki, polis tayinleri ne zaman duyurulacak? Polis tayinleri ve yer değişiklikleri ne zaman gerçekleşecek?

Polis tayinleri ve atamaları Haziran ayı yaklaşırken büyük merak konusu oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü atamaları ve polis tayinleri sonuçları henüz açıklanmadı ancak geçen yıl 9 Haziran'da duyurulan sonuçların bu yıl da Haziran başında açıklanması bekleniyor.

Polis tayinleri sonuçları açıklandığında başvuruda bulunan polisler SMS ile bilgilendirilecek ve POLNET sistemi üzerinden sonuçlara ulaşabilecek.

Ataması yapılan personel POLNET sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak atama bilgilerini görebilecek.

Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısının tamamlanmasıyla birlikte üst düzey emniyet müdürleri ve amirlerin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilecek.

Polis tayinleri ile ilgili gelişmeleri takip etmek için resmi duyuruları izlemekte fayda var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.