Belediyeler kırtasiye yardımı yapıyor son başvuru tarihi yaklaşıyor

Belediyeler kırtasiye yardımı yapıyor son başvuru tarihi yaklaşıyor
 Yazar / MEB Hocam
Okulların açılmasına sayılı günler kala belediyeler ailelere kırtasiye desteği sunacağını açıklamaya başladı. Peki kimler nasıl başvuru yapabilecek işte detaylar

Kırtasiye ve okul masrafları ailelerin bütçelerini zorlamaya başladı. Yapılan zamların arkasından veliler kara kara düşünüyor. Belediyelerden yapılan açıklamalara göre kırtasiye desteği verilecek ve bir nebze de olsa bütçelere destek olunacak. Peki hangi belediye ne kadar destek verecek?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırtasiye Desteği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ihtiyaç sahibi ailelere kırtasiye desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

Yeni eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi ailelere ilkokul 750 TL, ortaokul 1000 TL, lise 1220 TL kırtasiye desteği yapılacak. Başvurular ise 10 Ağustos 2024 - 21 Ağustos 2024 arasında alınacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırtasiye Desteği

Kırtasiye desteği yapılacağını açıklayan belediyelerden biri de Bursa Büyükşehir Belediyesi oldu. Merkez ve 17 ilçe dahil toplamda 50 milyon değerinde kırtasiye desteği verilecek. Sisteme dahil olacak kırtasiyeler aracılığıyla fiş veya şifre yöntemiyle yardım ihtiyaç sahibi ailelere ulaşacak.

Fethiye Belediyesi Kırtasiye Desteği

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca geçen yıllarda da sürdürülen kırtasiye yardımının yeni eğitim öğretim yılında da geçerli olacağını açıkladı. Kırtasiye ve üniforma yardımı için gerekli evrakların bir araya getirilip belediyelere ulaştırılması gerekiyor.

Diğer il ve ilçelerdeki belediyelerden de kırtasiye desteği yapılmaya devam edecek. Bulunduğunuz il veya ilçenin belediyesini arayarak kırtasiye ve eğitim desteğiyle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Meb Hocam / Özel Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.