Otomobilin üzerine kaya devrilen öğretmenlere veda.. Törene Bakan Özer de katıldı! Gözyaşları içinde defnedildi..

Otomobilin üzerine kaya devrilen öğretmenlere veda.. Törene Bakan Özer de katıldı! Gözyaşları içinde defnedildi..
Otomobilin üzerine kaya devrilen öğretmenlere veda.. Törene Bakan Özer de katıldı! Gözyaşları içinde defnedildi..

Adana'nın Saimbeyli ilçesi yakınlarında meydana gelen bir heyelan sonucu, Pınar Kılıç, Dilek Altıparmak, Ümmühan Dilbilir ve Rahime Topak adlı dört öğretmen, otomobillerinin üzerine devrilen bir kaya nedeniyle hayatını kaybetmişti. Bu acı olayın ardından, Rahime Topak'ın cenazesi Kozan ilçesi Yüksekören Mezarlığı'nda defnedildi.

Topak'ın eşi Mehmet ve 9 yaşındaki oğlu Abdullah, cenaze töreninde duygusal anlar yaşadılar. Cenaze törenine, aile fertleri ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman gibi yetkililer de katıldı. Rahime öğretmen için yapılan törende, namazın kılınması ve helallik alınmasının ardından, dualar eşliğinde toprağa verildi. Himmetli İlkokulu ve Ortaokulu'nda görevli olan Pınar Kılıç, Dilek Altıparmak, Ümmühan Dilbilir ve Rahime Topak'ın ölümü, Adana'da büyük bir üzüntü yarattı.

PINAR ÖĞRETMEN DEFNEDİLDİ

otomobilin-uzerine-kaya-devrilen-ogretmenlere-veda-torene-bakan-ozer-de-katildi-gozyaslari-icin (2)

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde toprak kayması sonucu otomobilin üzerine taş düşmesi sonucu 3 meslektaşıyla birlikte hayatını kaybeden ilkokul öğretmeni Pınar Kılıç'ın cenazesi düzenlendi.

Himmetli İlk ve Ortaokulunda görev yapan öğretmen arkadaşları Dilek Altıparmak, Ümmühan Dilbilir ve Rahime Topak ile birlikte hayatını kaybeden Pınar Kılıç'ın (29) cenazesi, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Buruk Mezarlığı'na kaldırıldı. Kılıç için mezarlıkta cenaze töreni düzenlendi. Kılıç'ın bir ortaokulda matematik öğretmeni olan eşi Muhammet Ali Kılıç, babası Atila, annesi Şükrüye Özdemir ve yakınları törende gözyaşı döktü.

ANNEMİ ÇOK ÖZLEDİM..

Ümmühan Dilbilir, elim kazada hayatını kaybetti ve acı haberi duyan 4. sınıf öğrencisi Nilgün, okuldaki sınıf öğretmeni Funda Tari Todil'e annesini çok özlediğini söyledi. Funda öğretmen, Nilgün'ü teselli etmek için "Ben de senin annen sayılırım, her gün gelip anneni özledikçe bana sarılabilirsin" diyerek ona destek oldu. Dilek öğretmenin öğrencileri, cenaze törenine katıldı ve Dilek'in annesi Fatma Altıparmak, acısını gözyaşlarıyla paylaştı. Öğrencileri, Fatma Altıparmak'a sarılarak ona destek olmaya çalıştı. Tabutun üzerine, Dilek öğretmenin yakınları gelinlik duvağı koydu ve bu dokunaklı anlar yürekleri dağladı. Ümmühan ve Dilek öğretmen, cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum