2 Nisan 2023 Pazar Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar

2 Nisan 2023 Pazar Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar
Türkiye'de Süper Lig'in yeni hafta mücadelesinde liderlik umutlarını sürdüren Fenerbahçe evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye'de Süper Lig'in yeni hafta mücadelesinde liderlik umutlarını sürdüren Fenerbahçe evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi nefesler tutulurken karşılaşma ise her zaman olduğu gibi yayıncı kuruluş beIN Sports üzerinden yayınlanacak.

beIN Sports üyeliği olmayan vatandaşlar ise bu süreçte internetten maçı şifresiz veren kanalları araştırmaya başladı. Buna göre ise sarı lacıvertli takımda bu akşam tek hedef kazanmak. Beşiktaş ise deprem bölgesi takımlarının maçlarının geçersiz sayılması taleplerini TFF'ye iletmeye devam ederken dev derbi öncesinde ise kara kartalda derbiyi kazanmak için oynayacak.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Portekiz kanalı Sport TV şifresiz olarak ekranlara getirecek. Ancak Sport TV multiscreen olarak dünya genelinde aynı anda oynanacak karşılaşmaları dönüşümlü olarak ekranlara getirilecek.

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Arena Sport 1 HD (cro) Arena Sport 2 HD (serbia) Az Tv(Azerbaycan) beIN Sport Max 7, beIN Sport Mena 6 (Arap kanalı) BT Sport Extra Red Button, OTE Sport 7 HD, Sky Sport 8 (Germany) Sport Tv1 (Portugal) Supersport Maximo 1, Viasat Xtra 3

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Altay; Serdar, Samet, Szalai; Osayi, İsmail, Arao, Ferdi; Arda, Valencia ve Rossi

BEŞİKTAŞ: Mert, Onur, Saiss (Tayyip Talha), Colley, Masuaku, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Ghezzal, Aboubakar, Cenk

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.