Ziraat Bankası - SGK - TOKİ sağladığı faizsiz konut kredisi miktarı ne kadar? 2024

Ziraat Bankası - SGK - TOKİ sağladığı faizsiz konut kredisi miktarı ne kadar? 2024
2024 yılı için faizsiz kredi limiti ne kadar oldu? Hak sahipliği belgesi nereden alınacak? Başvuru nasıl yapılacak? Şimdi tüm detaylar...

Ziraat Bankası SGK ve TOKİ işbirliğiyle Türkiye'de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik faizsiz konut kredisi sunuyor.

Bu kredi paketi özellikle yüksek faiz oranlarının olduğu dönemlerde büyük önem taşıyor ve şehit aileleri terör mağdurları dul ve yetimler gibi belli başlı sosyal gruplara yönelik özel koşullar altında sağlanıyor.

Kredi son bir yıl içinde yeni konut alımı yapmış olan bu gruplara yönelik ve 2024 yılı için belirlenen limit 652 bin TL'dir.

Başvurular SGK tarafından verilen hak sahipliği belgesiyle Ziraat Bankası şubelerine yapılabiliyor.

Bu kredi paketi konut edinme sürecini hızlandırırken başvuranların tapu işlemlerinde de destek sağlıyor.

Ziraat Bankası'nın faizsiz konut kredisi yüksek faizlerden etkilenmeden ev sahibi olmayı mümkün kılarak devletin sosyal destek programlarının bir parçası olarak toplumun belirli kesimlerine ekonomik ve sosyal destek sunmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.