Yunan Adaları modası turizm çalışanlarını vurdu

Yunan Adaları modası turizm çalışanlarını vurdu
Son dönemde Türkiye'den Yunan adalarına tatile giden vatandaşların sayısının artması sebebiyle boş kalan tesislerin cezasını Turizm çalışanı olan personel çekiyor

Son dönemde yaşanan Türkiye'deki Turizm tesislerinde görülen yüksek fiyatlar sebebiyle vatandaşlar Yunan adalarının yolunu tuttu.

Söz konusu Yunan Adaları kapıda vize uygulaması ile Turizm acenteleri tarafından vatandaşların hizmetine sunulan turlar sebebiyle çok fazla talep görmektedir. Ancak bunun yanında ülkemizdeki turistik tesisler sezon ortasında sinek avlamaktadır.

Bu durumdan da turizm çalışan olarak nitelendirilen garson, temizlik görevlisi olarak hizmet veren personel çok olumsuz etkilenmektedir.

İşletmeler düşük yoğunluktan dolayı bu sene ilk kez personel çıkarma yoluna gittiler. Ayrıca durumun bu şekilde devam etmesi durumunda çok sayıda işletme sezon sonunu göremeden kapanacak.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.