Vatandaş Uygun Ev Alma Yolları Ararken Emlak Konut Kampanyaları Sahnede!

Vatandaş Uygun Ev Alma Yolları Ararken Emlak Konut Kampanyaları Sahnede!
Vatandaş uygun ev alma yollarını araştırırken, Emlak Konut GYO yeni bir kampanya ile gündeme geliyor. Buna göre faizler düşecek, vade süreleri uzayacak. Ve peşin alımlarda yüzde 20 - 25 oranında indirim yapılacak... İşte detaylar:

Geçtiğimiz yıllarda konut satışlarında rekor rakamlara ulaşılmıştı. Bunun üzerine ev fiyatları fahiş rakamlara ulaştı. Kredi Faizleri ise ciddi anlamda yükselişe geçti. 60 ay vadeli 800.000 TL Konut kredisi karşılaştırma işlemleri sıklıkla yapılır oldu. Ayrıca uygun ev alma yolları araştırılıyor.

Uygun Ev Alma Yolları

Konut satışlarının düşmesi ve piyasadaki durdunluğun farkına varan Emlak Konut GYO harekete geçti. Geçtiğimiz yıllarda da çok sayıda kampanya düzenleyen ve sektörün ayakta kalmasını sağlayan şirket, bugünlerde konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya hazırlığında.

Detayların gün içerisinde açıklanmasının beklendiği Emlak Konut GYO kampanyası ile konut kredisi faizlerinin 1.30 - 1.50 bandına düşmesi ve vade süresinin 72 aya kadar uzatılacağı tahmin ediliyor.

An itibari ile bankaların konut kredisi faizleri %2.99'dan başlıyor. Emlak Konut tarafından hazırlanan kampanyada ise ara ödemeler ve artan taksitlerle, vatandaşın konut almasının yolunun açıklası hedefleniyor.

Uygun ev alma yolları arasında ilk sıralarda yer alan Emlak Konut kampanyası ile peşin alımlarda da %20 - 25 oranında indirim yapılacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.