Sıfır kilometre otomobil almak isteyenlere müjde

Sıfır kilometre otomobil almak isteyenlere müjde
Fiat sıfır kilometre otomobil almak isteyenlere özel bir kampanyayla 2024 model Fiat Egea Sedan'ı indirimli satışa sundu. Bütçenize uygun fiyat ÖTV muafiyetiyle sağlanan %40'lık indirim sayesinde ortaya çıkıyor. Peki sıfır kilometre otomobil almak isteyenler ne yapmalı?

UYGUN FİYATTAN SIFIR ARABANIN ŞARTLARI

Fiat Türkiye'de sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için özel bir kampanya ile 2024 model Fiat Egea Sedan'ı 443.000 TL'ye satışa sundu. Bu fiyat ÖTV muafiyetiyle sağlanan %40'lık indirim sayesinde mümkün olmaktadır.

ÖTV MUAFİYETİNDEN NASIL YARARLANILIR?

ÖTV muafiyeti yalnızca %90 ve üzeri engeli olan vatandaşlara tanınan bir hak olup bu kişiler 1.591.200 TL'yi aşmayan otomobiller için bu indirimden yararlanabilecek.

5 YIL ŞARTI NEDİR?

Söz konusu bu haktan yararlananların 5 yıl boyunca tekrar faydalanamayacaklarının da altı çizilmektedir. Kampanya ile 969.900 TL'den satışa çıkan Fiat Egea Sedan sınırlı sayıda araç için geçerli olacak. Ödenecek tutar ise 799.900 TL'ye düşürülmüştür. ÖTV muafiyeti ile 443.000 TL'ye kadar satın alma şansına sahip olabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.