Schengen Vizesi Ücreti İçin Bugünden Sonra Zamlı Fiyat Uygulaması Başlıyor!

Schengen Vizesi Ücreti İçin Bugünden Sonra Zamlı Fiyat Uygulaması Başlıyor!
Schengen Vizesi ücreti Avrupa Komisyonu tarafından yüzde 12 oranında zamlandı. Peki Schengen vizesi ücreti yetişkinler için ve çocuklar için kaç Euro olarak belirlendi?

Avrupa Komisyonu, kısa bir süre önce Schengen Vizesi ücreti için zam yapmıştı. Yapılan zam ile birlikte verilen fiyatlar bugün itibari ile uygulanmaya başlandı. Peki Schengen Vizesi ne kadar oldu?

Schengen Vizesi Ücreti

Schengen Vizesi son günlerde gündemdeki yerini hiç kaybetmedi. İlk olarak randevularla ilgili problem yaşandı; sonrasında da başvuruların reddi söz konusu oldu. Bugün ise gündemde Schengen Vizesi turistik vize ücretlerine yapılan zam yer alıyor.

Avrupa Komisyonu, 29 ülkeye giriş için kullanılan Schengen Vizesi ücretlerine kısa süre önce yüzde 12 oranında zam yapmıştı. Zamlı fiyatlar bugün itibari ile geçerli olacak ve tüm dünya ülkelerinde uygulanacak.

80 Euro olan Schengen Vizesi ücreti bugün itibari ile yetişkinler için 90 Euro olarak alınmaya başlandı. 6 - 12 yaş arası çocuklar için ise bu ücret 45 Euro olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.