Ortak konut kredisi en az kaç kişi, en fazla kaç kişi bir araya gelerek çekilir?

Ortak konut kredisi en az kaç kişi, en fazla kaç kişi bir araya gelerek çekilir?
Ziraat Bankası, düşük ve orta gelir grubundakilere yönelik Ortak Konut Kredisi Kampanyası ile en az iki, en fazla beş kişinin bir araya gelerek ortaklaşa konut kredisi kullanmasını ve böylece kolayca ev sahibi olabilmelerini sağlıyor.

Konut fiyatlarının artması birçok vatandaşı ev alabilme konusunda düşündürüyor. Yüksek faizler ve ödeme zorluğu çeken vatandaşlar çözümü ortak konut kredisinde arıyor. Peki ortak konut kredisi nasıl çekilecek? Hangi bankalar verecek? Geçelim detaylara...

Ziraat Bankası düşük ve orta gelir grubundakilere yönelik Ortak Konut Kredisi Kampanyası başlatarak en az iki en fazla beş kişinin bir araya gelerek konut kredisi kullanabilmesini sağlıyor.

Bu kampanya ile 2 milyon TL konut kredisi 120 ay vadeli ve ayda 14.191 TL taksitle ödenebiliyor. Ortak konut alımlarında kredi ayrıcalıkları sunan bu kampanya yükselen konut fiyatları ve artan kredi faiz oranlarına rağmen ev sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.