Öğrencilere saatte 88.90 TL kazandıracak proje!

Öğrencilere saatte 88.90 TL kazandıracak proje!
KYK yurt başvurularının tamamlanması ile birlikte geçtiğimiz yıllarda öne çıkarılan Yurt Time Spor projesi yeniden gündeme getirildi. Öğrencilere saatte 88.90 TL kazandıracak işte o proje…

KYK başvurusu kabul edilen üniversite öğrencisi KYK'da kalmaya başladığı dönem itibari ile farklı işlerde görev olarak aylık kazanç sağlayabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlatmış olduğu KYK Yurt Time Spor projesi haftada maksimum 8 saat ayda ise 32 saat çalışarak ek gelir elde edebilmeyi sağlayacak.

Maddi açıdan zorluk çeken öğrencilerin eğitim dönemine katkı sağlayan bu proje için kayıt tarihleri belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında KYK yurtlarında basit işlerde görev almak isteyen öğrenciler 16 Eylül tarihi itibarıyla başvuru yapabilecek.

KYK Yurt Time Spor projesine başvuru e-devlet üzerinden online platform aracılığıyla gerçekleşecek. 16-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak başvurular dikkate alınacak. Saatte 88.90 TL kazandıran bu proje 2024-2025 eğitim öğretim yılında da sürecek.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:NTV HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.