Merakla beklenen o tarih belli oldu mu? Haziran ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatırılacak?

Merakla beklenen o tarih belli oldu mu? Haziran ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatırılacak?
Merakla beklenen o tarih belli oldu mu? Haziran ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatırılacak? Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konu ile ilgili resmi bir açıklamada bulundu mu? Ödemeler Kurban Bayramı öncesinde hesaplara geçmiş olacak mı?

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte vatandaşlar, "Haziran ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak?" sorusunun yanıtlarını internet ortamında araştırmaya başladı. Ödemeler Nisan ayında, Ramazan Bayramı'nın ayın 10'unda başlayacak olması dolayısı ile erken yatırılmıştı. Kurban Bayramı ise Haziran ayının 16'sında başlayacak. Aile Destek ödemeleri normal şartlar altında ayın 15'inde hesaplara geçmiş oluyor. Peki bayram dolayısı ile daha erken yatırılacak mı?

Haziran Ayı Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatırılacak?

Aile Destek ödemeleri vatandaşlara, toplamda 12 ay boyunca, 850 - 1250 TL aralığında, kişi başı düşen gelir miktarına göre hesaplanan tutarda yatırılıyor. Her ayın 15'i itibari ile hesaplara geçirilen Aile Destek ödemelerinin, kurban bayramı dolayısı ile Haziran ayında ne zaman yatacağı merak ediliyor.

Aile Destek ödemeleri Mayıs ayında, ayın 10'u itibari ile hesaplara geçmeye başladı. Kurban Bayramı Haziran ayının 16'sında başlayacak. Aile Destek ödemelerinin ise 10 - 15 Haziran tarihleri arasında hesaplara geçmesi bekleniyor. Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konu ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.