Memurların 14 günlük maaş farkı ne zaman hesaplara geçecek?

Memurların 14 günlük maaş farkı ne zaman hesaplara geçecek?
Memurların 1 - 14 Temmuz tarihleri arası için 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak ? İşte cevabı..

Memur maaşlarına yapılacak temmuz ayı zam oranı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. İlgili yasal düzenlemenin meclis genel kurulundan Salı günü geçmesi beklenirken, memurlar için ödenecek 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak ?

Hazine ve Maliye Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı genelge ile zamlı memur maaşlarının güncel katsayılarının KBS sistemine işlendiğini, memurların 1 -14 temmuz tarihleri için alacakları 14 günlük maaş farklarının ise 15 temmuz tarihinden sonra mutemetler tarafından yapılabileceğini duyurmuştu.

Memurların 14 günlük maaş farkı ne zaman hesaplara geçecek

Maliye Bakanlığının bu yazısına göre memurların 1 - 14 temmuz tarihleri arası için 14 günlük maaş farkları geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 20 temmuz tarihinden sonra hesaplara geçmesi bekleniyor.

Öte yandan meclise gelen yasal düzenlemeye göre memur maaşları temmuz ayında yüzde 17,55 oranında buna ek olarak 8 bin lira seyyanen zamlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum