Memur Temmuz zammı teklifi yarın TBMM'ye sunulacak

Memur Temmuz zammı teklifi yarın TBMM'ye sunulacak
Milyonlarca memuru yakından ilgilendiren memur temmuz zammını içeren yasal düzenleme yarın meclise geliyor. AK Grup Başkanvekili Akbaşoğlu teklifin yarın öğlen saatlerinde meclise sunulacağını söyledi..

Milyonlarca memur çalışanın uzun süredir beklediği gün nihayet geldi. Kamu çalışanlarının Temmuz ayında maaşlarına alacakları zam oranını içeren yasal düzenleme yarın meclis genel kuruluna geliyor.

Memur Temmuz zammı teklifi yarın TBMM'ye sunulacak

En düşük memur maaşının 22 bin lira olacağı, diğer memur maaşlarının kademeli olarak artmasına imkan sağlayan yasal düzenlemenin yarın öğlen saatlerinde meclise sunulacağı açıklandı.

Müjdeli haber AK Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağı yasal düzenlemenin yarın öğlen saatlerinde meclise genel kuruluna sunulacağını açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"En düşük memur maaşının net 22 bin TL olacağını ifade etmiştik, inşallah bu hafta içerisinde yarın enflasyonla ilgili altı aylık rakamın netleşmesi üzerine enflasyon farkını ve refah farkını da gözetecek şekildeki düzenlemelerimizle verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve bu hafta içerisinde kanun teklifimizi yüce Meclisimize milletvekili arkadaşlarımızla beraber sunacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

3 Yorum