"İş Bankası FAST Yapamıyorum!" Sakin Olun! Mobil Uygulamadan Herkese Mesaj Gönderildi!

"İş Bankası FAST Yapamıyorum!" Sakin Olun! Mobil Uygulamadan Herkese Mesaj Gönderildi!
Türkiye İş Bankası, mobil uygulama üzerinden tüm kullanıcılarına mesaj gönderdi. "İş Bankası FAST yapamıyorum" diyorsanız teaşlanmayın. Aslında bu durum size önceden bildirilmişti!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan İş Bankası, 9 Haziran 2024 Pazar günü için, 81 ili, toplamda 3 saat etkileyecek bir uyarıda bulundu. "İş Bankası FAST yapamıyorum!" diyebilirsiniz. Telaşlanmayın. Bu durum geçici...

İş Bankası FAST Yapamıyorum!

FAST, son zamanların en sık kullanılan para transfer yöntemleri arasında yer alıyor. Fonların Anlık Ve Sürekli Transferi anlamına gelen bu işlem ile bankalar arası para transferi 7 / 24 ve çok kısa bir zaman içerisinde yapılabiliyor. FAST, gönderim limitinin arttırılması ile birlikte en sık kullanılan para transfer yöntemi oldu.

Bu nedenle pek çok kişi 9 Haziran 2024 Pazar günü İş Bankası FAST yapamıyorum şeklinde şikayetlerde bulunabilir. Banka, mobil uygulama üzerinden kullanıcılarına bu konuya dair bir bilgilendirme mesajı gönderdi.

İş Bankası, konuya yönelik olarak şu açıklamada bulundu:

FAST Sistemi'nde gerçekleştirilecek bakım çalışması nedeniyle 9 Haziran 2024 pazar günü 05.00-08.00 saatleri arasında FAST işlemleri yapılamayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.