Garanti BBVA faizsiz kredi kampanyasını duyurdu

Garanti BBVA faizsiz kredi kampanyasını duyurdu
Faizsiz kredi arayanlar banka banka araştırmalarını sürdürüyor. Gelen bilgilere göre kısa bir süre önce Garanti BBVA faizsiz kredi kampanyasını açıkladı. Faizsiz kredi kampanyası arayan vatandaşlar için güzel ödeme koşulları var.

Garanti BBVA faizsiz kredi arayanlar için büyük bir kampanya sunacak. Faizsiz kredi kampanyası bulunan bankaları araştıran vatandaşlar için çözüm olacak gibi gözüküyor.

31 Temmuz 2024 tarihine kadar başvuru yaparak 20.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans desteği alabilirsiniz.

Faizsiz kredi kampanyası yükselen faiz oranlarından etkilenen ve kredi çekmekte zorlanan herkes için ideal diyebiliriz.

Faizsiz kredi kampanyası başvuruları Garanti BBVA mobil uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden kolayca yapılabilmektedir.

Söz konusu faizsiz kredi kampanyasına özel olarak belirlenen şartları karşılayan müşterilere %0 faiz oranı ile 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi de sunulmaktadır.

Faizsiz kredi kampanyasının yanı sıra 1.000 TL harcama yaparak 1.000 TL bonus kazanma özelliği de sunuyorlar.

Maddi sıkıntı yaşayanlar için büyük bir rahatlama sağlayan bu kampanya finansal açıdan daha güçlü bir döneme adım atmanıza yardımcı olacak.

Faizsiz kredi kampanyası için son başvuru tarihi olan 31 Temmuz 2024’ü kaçırmayın ve bu eşsiz kampanyayı inceleyerek değerlendirmeyi unutmayın.

Detaylı bilgi ve başvuru için Garanti BBVA’nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.