Ford o modelin fiyatını yarıya çekti

Ford o modelin fiyatını yarıya çekti
Ford Türkiye'deki satışlarını artırmak amacıyla Tourneo Courier modelinin fiyatlarını yarıya indirdi. İşte o indirimin detayları...

Ford Türkiye'deki satışlarını artırmak amacıyla Tourneo Courier modelinde büyük bir indirim yaparak fiyatları yarıya indirdi. Bu model hem ticari hem de aile kullanımları için ideal olup kullanıcılarına konforlu ve pratik bir sürüş deneyimi sunuyor. Tourneo Courier 100 beygir gücünde 1.0 litrelik benzinli motoru ve 6 ileri manuel vitesi ile dikkat çekiyor.

Performans ve yakıt tüketimi açısından kullanıcı beklentilerini karşılayan araç geniş iç hacmi ve pratik özellikleriyle öne çıkıyor. Tourneo Courier’in fiyatı 870.900 TL’den başlıyor ve modelin yüksek güvenlik standartları ve kullanıcı dostu teknolojileriyle rekabetçi bir seçenek olduğu vurgulanıyor. Ford’un bu agresif fiyatlandırma stratejisi hem bireysel kullanıcılar hem de küçük işletmeler için bütçe dostu bir alternatif sunuyor.

Bu kampanya Ford'un müşteri odaklı yaklaşımını ve pazar payını genişletme stratejisini ortaya koyuyor. Fiyatlar donanım seviyelerine göre değişiklik gösteriyor en üst donanım seviyesinde 1.223.500 TL’ye kadar çıkıyor. Bu cazip indirimler otomobil severler arasında büyük ilgi görüyor ve Ford’un satışlarını artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.