Erdoğan duyurdu! Memur maaşlarına zam oranı Salı günü açıklanacak

Erdoğan duyurdu! Memur maaşlarına zam oranı Salı günü açıklanacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen ''Büyük İstanbul Mitingi'' de Temmuz ayında memur maaşlarına enflasyon ve refah payı yapılacağını, bu oranında Salı günü açıklanacağını duyurdu.

Seçime günler kala siyasilerin mitingleri devam ediyor. Erdoğan'da bugün İstanbul'da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen ''Büyük İstanbul Mitingi"ne katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Memur maaşlarına zam oranı Salı günü açıklanacak

Asgari ücret ve memur maaşları hakkında da konuşan Erdoğan, Temmuz ayında memur maaşlarına enflasyon farkı zammı, toplu sözleşme zammı ile birlikte refah payı zammının da yapılacağını, konuyla ilgili olarak Salı günü detaylı açıklama yapacaklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde;

"Memurlarımızın maaşlarına temmuzda sadece enflasyon farkı eklemekle kalmayacak refah payı artışı da yapacağız, salı günü kamuoyuna açıklayacağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.