En uygun fiyatlı SWM araç düşük faizli kredi kampanyası

En uygun fiyatlı SWM araç düşük faizli kredi kampanyası
En uygun fiyatlı SWM araç için Türkiye Finans Bankası %199 kâr payı oranı ve 12 ay vade fırsatıyla düşük faizli kredi kampanyası başlattı. En uygun fiyatlı SWM araç kampanyası ile Türkiye Finans müşterileri sıfır kilometre otomobillere hızlı finansmanla sahip olabilecekler. Banka dijital bankacılık ve müşteri deneyimini geliştiren bir anlayışla Hızlı Finansman anlaşmalı bayilerden avantajlı kâr payı oranı sunuyor.

En uygun fiyatlı SWM araç için Türkiye Finans Bankası düşük faizli bir kredi kampanyası başlattı. En uygun fiyatlı SWM araç kampanyası kapsamında Türkiye Finans müşterileri %199 kâr payı oranı ve 12 ay vade fırsatıyla sıfır kilometre SWM marka araçlara hızlı finansmanla sahip olabilecekler. Banka dijital bankacılık ve müşteri deneyimini geliştiren bir anlayışla Hızlı Finansman anlaşmalı bayilerden avantajlı kâr payı oranı da sunuyor.

en-uygun-fiyatli-swm.jpeg

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert bu kampanyanın müşterilere hızlı ve kesintisiz hizmet sunmayı amaçladıklarını anlattı. Müşteriler taşıt finansmanı başvurularını şubeye gitmeden SWM satış noktalarından dakikalar içinde yapabiliyorlar. En uygun fiyatlı SWM araç için Türkiye Finans bu iş birliği ile müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı ve finansmana erişimlerini hızlandırmayı düşünüyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.