Elinde altını olan satıp ev alsın

Elinde altını olan satıp ev alsın
Finansal analist İslam Memiş altın satıp ev almanın mantıklı bir yatırım olabileceğini elinde altın ve kira geliri olanların bu parayı toprak alarak değerlendirmelerini kira geliri olmayanların ise altını satıp ev almalarını önerdi. Söz konusu emlak fiyatlarının TL bazında gerilemeyeceğini açıkladı. Elinde altını olan satıp ev alsın

Finansal analist İslam Memiş YouTube kanalında yaptığı değerlendirmede altın satıp ev alma konusuna dair görüşlerini paylaştı. Memiş Borsa İstanbul'un haftayı yükselişle kapattığını Türkiye'nin gri listeden çıkmasının normal bir durum olduğunu açıkladı.

Elinde altını olan satıp ev alsın

Dolar kurunda hafif bir düşüş beklediğini ons altının ise geniş bir bantta hareket edeceğini söyledi. Gram altının 2420 liraya kadar gerilediğini ancak şu anda 2486 lirada olduğunu ve Temmuz ayında yeni ralliler beklediğini ifade etti.

Memiş elinde altın olan ve kira geliri bulunan yatırımcıların bu parayı toprak alarak değerlendirmeleri gerektiğini emlak fiyatlarının TL bazında gerilemeyeceğini belirterek altını olup kira geliri olmayanların da altını satıp ev almalarını tavsiye etti.