Çeyrek altın fiyatları düşecek mi?

Çeyrek altın fiyatları düşecek mi?
Çeyrek altın fiyatları gün gün değişim göstermeye devam ediyor. Yaz sezonu ve vatandaşlar düğün dernek derken çeyrek altın alıp almama derdinde. Bugün çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

12 Temmuz 2024 tarihinde çeyrek altın fiyatları tablolara yansıdı. Altının gramı 2 bin 553 liradan işlem görürken çeyrek altın 4 bin 201 liradan Cumhuriyet altını ise 16 bin 734 liradan satılıyor.

Çeyrek altın 175 gram ağırlığında ve 22 ayar olup ziynet takı grubunun en küçük üyesidir. Vatandaşlar katılacakları düğün derneklerde takı takmak için genelde çeyrek altın fiyatlarını araştırır ve satın alırlar.

Halk arasında küçük altın olarak bilinen çeyrek altının has altın ağırlığı 1635 gramdır. Takı takmak isteyen birçok kişi tarafından en çok tercih edilen çeyrek altın olmuştur.

Hediyelik olarak tercih edilen çeyrek altınlar kulplu olurken yatırım amaçlı olanlar kulpsuzdur. Kulplar altından yapılmadığı için altının has içeriğine dahil edilmez.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.