Bayrama özel 20 bin TL’ye varan faizsiz kredi! Faizsiz Bayram Kredisi 2024

Bayrama özel 20 bin TL’ye varan faizsiz kredi! Faizsiz Bayram Kredisi 2024
Kurban Bayramı öncesi acil nakite ihtiyaç duyanlar için bankaların faizsiz kredi teklifleri belli oldu. 20 bin TL’lik faizsiz destek ödemesi nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde…

Bayrama özel acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için beklenen o fırsat geldi. Bankalar harekete geçti. Asgari ücretli, emekli, serbest meslek sahibi, özel sektör çalışanı fark etmeksizin her gelir grubu telefona sarıldı. Pek çok kişi banka şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kurban Bayramı öncesinde başlayan yoğun nakit trafiği banka kampanyalarını da yeniden gündeme getirdi. Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturan her gelir grubuna 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi vereceğini açıkladı. Kampanya 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Faizsiz Kredi Teklifinden Kimler Yararlanabilir?

Garanti BBVA mobil uygulamayı cep telefonuna indirerek “müşteri olmak istiyorum” adımlarını takip edenler 5 gün içinde %0 faizli krediye başvuru yapabilir. Uygulama üzerinden veya şubeye giderek kredi başvuru süreçleri tamamlanabilir.

Garanti BBVA 20.000 TL faizsiz kredi geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 20.000 TL

  • Kredi vadesi: 6 ay

  • Kredi faizi: %0

  • Kredi taksit tutarı: 3.333,33 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.