Bankadan onay çıktı! Aylık 3.000 TL taksitle 50.000 TL toplu ödeme yapılıyor! Peki başvuru nasıl yapılır?

Bankadan onay çıktı! Aylık 3.000 TL taksitle 50.000 TL toplu ödeme yapılıyor! Peki başvuru nasıl yapılır?
Acil durumlarda oluşan nakit ihtiyacını sonlandıracak banka kampanyaları müjdesi ile geldi. Uzun vadede geri ödeme fırsatı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır? İşte merak edilenler…

Günden güne artan masraflar altından kalkmakta zorluk çekenler, yükselen akdi faiz nedeniyle kredi borcunu ödemekte zorlanan için beklenen o teklif İş Bankasından geldi. İş Bankası banka müşterisine özel teklifi ile keseleri dolduracak.

36 Ay Vadeli 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

İhtiyaç sahiplerini tek sms ile istedikleri nakit ile buluşturan bankanın 36 ay vadeli kredisi başvuruya açıldı. İş Bankası Mobil uygulama üzerinden kredi başvuru adımları takip edilerek ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilir. Dakikalar içinde onaylanan ihtiyaç kredisinin geri ödemede sunduğu ayrıcalık her gelir grubunun nakite erişmesini de kolay hale getiriyor.

bankadan-onay-cikti-aylik-3-000-tl-taksitle-50-000-tl-toplu-odeme-yapiliyor-peki-basvuru-nasil-yapilir.png

- İş Bankası mobil uygulama veya işbank.com internet sitesine giriniz. Krediler kategorisine geçiniz. “İhtiyaç Kredisi hızlı başvuru güncel kampanya” kategorisini seçiniz. Başvuru formunu güncel bilgilerle doldurarak ihtiyaç kredisi başvuru aşamasını tamamlayabilirsiniz.

İş Bankası 50 bin TL İhtiyaç Kredisi Geri Ödeme Planı

Kredi tutarı: 50 bin TL

Kredi vadesi: 36 ay

Kredi faizi: Yüzde 4.15

Kredi ek ücretler: 787,50 TL

Kredi aylık taksit tutarı: 3.176,62 TL

Kredi toplam maliyeti: 114.358,32 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.