Banka banka faizsiz kredi kampanyaları başlatıldığı duyurusu geldi

Banka banka faizsiz kredi kampanyaları başlatıldığı duyurusu geldi
 Yazar / MEB Hocam
Bankalar faizsiz kredi musluklarını sonuna kadar açtı. Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik birçok banka faizsiz kredi kampanyaları düzenlemeye başladı. Anında onaylı kredi, 0 faizli kredi ve çeşitli nakit avans özelliklerinde para kaynağı olarak kullanabileceğiniz kampanyalar sunuyorlar. İşte faizsiz kredi kampanyaları başlatan o bankaların detayları...

Bankalar faizsiz kredi kampanyaları düzenlemeye başladı

Vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını gidermeleri adına sıfır faizli kredi kampanyası, nakit avans kampanyaları ve çeşitli kredi kampanyalarını aktif ettiklerini paylaştılar. Bankalar arasında faiz oranı veya kampanyaların özellikleri değişiklik gösterebilir. İşte detaylar...

8 banka QNB Finansbank Enpara Akbank Garanti BBVA Türkiye İş Bankası Yapı Kredi Albaraka ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) faizsiz kredi fırsatlarını duyurdu.

QNB Finansbank yeni müşterilere özel 6 ay vadeli 10.000 TL kredi ve 3 ay vadeli 20.000 TL taksitli nakit avans sunarken Enpara ise 3 ay vadeli 20.000 TL masrafsız ihtiyaç kredisi veriyor.

Akbank ve Garanti BBVA 6 ay vadeli 20.000 TL ihtiyaç kredisi Türkiye İş Bankası 3 ay vadeli 25.000 TL taksitli nakit avans Yapı Kredi 3 ay vadeli 20.000 TL nakit avans sunuyor.

Albaraka 3 ay ertelemeli 6 ay vadeli 15.000 TL kredi TEB ise 6 ay vadeli 10.000 TL kredi ve 3 ay vadeli 25.000 TL taksitli nakit avans sağlıyor. Bu kredi fırsatları 20 Temmuz 2024 itibarıyla geçerlidir.

MEB Hocam / ÖZEL HABER