Anında onay - Kefilsiz işlem - SMS ile başvuru - Bankamatik kartı yeterli, 80 bin TL kredi kampanyası

Anında onay - Kefilsiz işlem - SMS ile başvuru - Bankamatik kartı yeterli, 80 bin TL kredi kampanyası
Vakıfbank müşterilerine yeni bir kampanya düzenledi. Mevcut müşteriler veya yeni müşteriler yararlanabilecek. Bunun için öncelikli şart bankamatik kartınızın olması. 80 bin TL kredi çekme olanağı sunan banka müşterilerine özel bir kampanya olarak müjdeyi verdi. Şimdi ayrıntılar...

Vakıfbank müşterilerine özel olarak sunduğu yeni kredi fırsatının müjdesini duyurdu. Banka müşterisi olan ve bankamatik kartı sahiplerine anında 80.000 TL kredi alabilme şansı tanıyor olacak.

Vakıfbank'ın internet şubesi veya mobil uygulaması üzerinden hızlı ve kolay bir başvuru süreciyle erişilebilen bu kredi acil nakit ihtiyaçlarınıza çözüm sunacak.

Aynı zamanda Halkbank da benzer şekilde 80.000 TL kredi imkanı sağladığını açıkladı. Her iki banka da esnek ödeme planları ve uygun faiz oranları ile finansal ihtiyaçları karşılama şansı sunuyorlar.

80 bin TL kredi başvuru sürecinde gerekli bilgileri sisteme girip onay aldıktan sonra krediyi dilediğiniz gibi kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.