AFAD Kira Yardımı Bitti Mi? Son Dakika! Ev Sahipleri Ödeme Alamayacak Mı?

AFAD Kira Yardımı Bitti Mi? Son Dakika! Ev Sahipleri Ödeme Alamayacak Mı?
AFAD tarafından gönderilen mesaj hak sahiplerinin aklına şüphe düşürdü: AFAD kira yardımı bitti mi? Son dakika gelişmesine göre ev sahipleri kira yardımı alamayacak mı? Gelen mesajda ne yazıyor?

AFAD, 2023 Nisan ayı itibari ile 11 il depreminde evlerinden olan hak sahiplerinin Ziraat Bankası hesaplarına kira ytardımı ödemesi yapıyordu. Elde edilen son dakika bilgisine göre AFAD, hak sahiplerine bir SMS gönderdi ve kira yardımının bittiğini açıkladı!

AFAD Kira Yardımı Son Dakika

AFAD kira yardımının, ev sahiplerine, evler teslim edilinceye kadar yapılmaya devam edeceği duyurusu daha önce yapılmıştı. Ancak AFAD tarafından gönderilen SMS, kira yardımı bitti mi sorusunun yanıtlarının araştırılmaya başlanmasına neden oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan AFAD, kiracılar için kira yardımının bittiğini doğruladı. Ancak ev sahipleri için ödemeler her ay düzenli olarak yapılmaya devam edecek. Ve bu süreç, evler teslim edilinceye kadar sürecek.

AFAD Kira Yardımı Bitti Mi?

AFAD tarafından ev sahiplerine de kira yardımının bittiğini düşündüren açıklama SMS'i şu şekilde gönderildi:

6 Şubat Depremlerinin buyuklugu ve etkisi dikkate alinarak daha onceki hicbir deprem afetinde kiracilara yapilmayan kira destek odemelerini afetzede kiraci
kardeşlerimize de başlatarak bir ilki gerceklestirdik.

Orta hasar ve üzerinde hasarli oldugu tespit edilen konutlarda ikamet eden kiraci ailelerimizin kira destek odemelerine Nisan 2023 tarihinde baslamistik.
12 ay odemesi planlanan kiracilara destek odemelerinin 15'inci ve sonuncusunu Haziran ayinda yaparak tamamlayacagiz.

Allah milletimizi ve devletimizi her turlu afetten korusun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.