60 ay vadeyle sıfır otomobil kampanyasını VW başlattı

60 ay vadeyle sıfır otomobil kampanyasını VW başlattı
Volkswagen Temmuz ayında otomobil sahibi olmayı planlayanlar için cazip bir kampanya duyurdu. Şirket müşterilerine 60 aya varan vade seçenekleriyle araç sahibi olma imkanı sunuyor. Bu özel fırsat Volkswagen'in çeşitli modellerinde geçerli olup otomobil severlere büyük bir kolaylık sağlıyor. Kampanya detaylarına göre düşük faiz oranları ve esnek ödeme planları ile yeni bir Volkswagen sahibi olmak daha da ulaşılabilir hale geliyor.

Volkswagen Temmuz ayında otomobil almayı düşünenler için cazip kampanyalar sunuyor. Özellikle yeni T-Cross modeline yönelik indirimlerle dikkat çeken Volkswagen bu ay boyunca geçerli olacak fırsatlarla otomobil severleri sevindirecek.

VW 60 ay vadeli araba kampanyası ne zaman sona erecek?

T-Cross modeline özel fiyatlarla sahip olma imkanı sunan kampanya Volkswagen yetkili satıcı bayilerinden detaylı bilgi alınarak değerlendirilebilir. Ayrıca nakit ödeme yapmak istemeyenler için 60 aya varan vade seçenekleriyle faizsiz kredi imkanı da mevcut.

4 Temmuz'da başlatılan bu avantajlı kampanya 31 Temmuz'a kadar devam edecek. Otomobil sahibi olmayı planlayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat!

MEB Hocam / VOLKSWAGEN KAMPANYA ÖZEL HABERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.