300 Bin TL'ye Alınabilecek Arabalar Listesi Öğretmenler Çok Sevinecek!

300 Bin TL'ye Alınabilecek Arabalar Listesi Öğretmenler Çok Sevinecek!
Öğretmenler bu habere çok sevinecek. Renault açıkladı! 300 bin TL'ye alınabilecek arabalar arasında BMW, Audi, Volkswagen ve çok daha fazlası olacak. İşte detaylar:

Günümüzde sadece ev sahibi olmak değil, araç sahibi olmak da imkansız denilebilecek kadar zor. Pek çok marka, 7 Temmuz 2024'e kadar devam edecek kampanyalı sıfır otomobil satışlarının tanıtımını yapıyor. Ancak şartlar yine de çok zor. Fakat Renault, 300 bin TL'ye alınabilecek arabalar satacağını ve bu arabaların yenilenmiş araçlar olacağını duyurdu!

300 Bin TL'ye Alınabilecek Arabalar

Genel olarak bakıldığında 300 bin TL'ye alınabilecek arabaların ya model tarihlerinin çok eski ya da hasar durumlarının çok kötü olduğu rahatlıkla görülebiliyor.

Geçtiğimiz yıllarda ise 300 bin TL'ye lüks arabalar satın alınabiliyordu. Renault bu duruma bir "dur" demek için olaya el attı. 300 bin TL'ye satışı yapılacak ikinci el yenilenmiş arabalar Fransa'da satışa sunuldu. Uygulamanın yakında Türkiye'de de başlayacağı belirtiliyor.

Renault, yapmış olduğu açıklamada, bütçesi düşük vatandaşları araç sahibi yapmayı amaçladığını ifade etti. Peki 300 bin TL'ye alınabilecek arabalar için hangi süreçler izlenecek?

  • Renault ilk olarak ikinci el arabaları alacak.
  • Arabalar fabrikada yetkili servis tarafından kontrol edilecek.
  • Gerekli tüm işlemleri yapılacak olan araçlar, ardından Renault tarafından satışa sunulacak.

Haberin Renault tarafından duyurulmuş ve işlemlerin Renault tarafından yapılıyor olması, sadece Renaılt araçların satılacağı anlamına da gelmiyor.

İşte 300 bin TL'ye alınabilecek arabalar:

  1. Renault
  2. Dacia
  3. Fiat
  4. Opel
  5. Ford
  6. Peugeot
  7. Volkswagen
  8. Citroen
  9. Hyundai
  10. BMW
  11. KIA
  12. Nissan
  13. Skoda
  14. Audi
  15. Seat
  16. Honda
  17. Land Rower
  18. Jeep
  19. Suzuki
  20. Alfa Romeo
  21. Chevrolet
  22. Daihatsu
  23. Jaguar
  24. Porche
  25. Volvo
  26. Toyota

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.