1 milyon TL altı satılan otomobil modelleri hangileri?

1 milyon TL altı satılan otomobil modelleri hangileri?
Sıfır kilometre otomobil fiyatları giderek artarken 1 milyon TL'nin altında az sayıda otomobil modelleri kaldı. 1 milyon TL altı araç almak isteyen vatandaşlar ise marka model araştırmalarına devam etmektedirler. Peki 1 milyon TL altı satılan otomobil modelleri hangileri?

Türkiye'de sıfır kilometre otomobil fiyatları hızla artarken 1 Milyon TL'nin altında kalan az sayıda model dikkat çekmektedir. Sırasıyla 1 milyon TL altı kazan araç modellerini inceleyelim. Bunların dışında bulmak pek zor.

Hyundai i10 835.000 TL ile 970.000 TL arasında değişen fiyatlarıyla bu sınıfta öne çıkmaktadır.

Kia Picanto da 995.000 TL'lik başlangıç fiyatıyla alt segmentte yer almaktadır.

Ülkemizde üretilen Fiat Egea Sedan'ın başlangıç versiyonu ise 969.900 TL'den satışa sunulmaktadır.

Hyundai i20'nin başlangıç modeli de 970.000 TL ile sınırın hemen altında bulunuyor.

Diğer birçok modelin fiyatları ise 1 Milyon TL'yi aşıyor özellikle ithal araçlar bu barajı kolayca geçmektedir. 1 milyon TL araç almak isteyen çoğu vatandaş ise ikinci el iyi marka araçlara yönelmeyi tercih ediyorlar.

Genel olarak otomobil piyasasında fiyatlar hızla yükselirken uygun fiyatlı modellerin de piyasası maalesef sınırlı kalmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.