2024-2025 eğitim öğretim dönemi çerçeve yıllık planları görüntülemeye açıldı!

2024-2025 eğitim öğretim dönemi çerçeve yıllık planları görüntülemeye açıldı!
 Yazar / MEB Hocam
Milli Eğitim Bakanlığı 2024-2025 eğitim öğretim yılı çerçeve yıllık planlarını resmi site üzerinden paylaştı

Önümüzdeki eğitim öğretim yılı için geçerli olacak yıllık çerçeve planı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü resmi sitesi üzerinden görüntülemeye açıldı.

Belirli bir plan dahilinde eğitim öğretim faaliyetlerinin süresince öğrencinin bilgi ve becerisini kuvvetlendirmek ve bu amaçla bir eğitim verebilmek için tasarlanan çerçeve yıllık plan İlköğretim 1. kademede ünitelendirilerek yıllık planın hem dersler hem de teknik açısından belirli bir biçime kazanmasını sağlıyor.

Bu kapsamda yeni eğitim öğretim yılında kullanılacak olan çerçeve yıllık planları temel eğitim genel müdürlüğünün sitesi üzerinden görüntülemeye açıldı. Ayrıntılı olarak inceleme yapmak isteyenler tegm.meb.gov.tr adresine giriş yaparak DUYURULAR kısmından görüntüleyebilir.

2024-2025 Yıllık Çerçeve Planı

2024-2025 eğitim öğretim yılı çerçeve yıllık programı kapsamında Türkiye Yüzyılı Maarif modeline göre şekillendirilmiş 5. sınıf çerçeve yıllık planlarına da yer verildi. Bu kapsamda Türkçe, Fen Bilimleri, Matematik ve Sosyal Bilgiler dersinin yıllık çerçeve planı oluşturulmuş olundu.

Ayrıca 5. ve 8. sınıf çerçeve yıllık planları 6. 7. ve 8. sınıflarda: Türkçe Dersi, Fen Bilimleri Dersi, Matematik Dersi, Sosyal Bilgiler Dersi ve İngilizce Dersi yıllık çerçeve planı olarak yer aldı.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:MEB

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.