2024 EKYS: ÖSYM Sınav Sonuç Ekranı

2024 EKYS: ÖSYM Sınav Sonuç Ekranı
MEB EKYS sınav sonuçları açıklandı. 8 Şubat tarihinde düzenlenen sınavın sonuçları 100 puan üzerinden değerlendirildi. İşte sonuç ekranı…

2024 EKYS sonuçlarını sorgulamak isteyenler 8 Mart Cuma günü saat 10.00'dan itibaren ile sisteme giriş yaparak inceleyebilir. ÖSYM sınav sonuç ekranında EKYS sınav sonucunu görüntülemek isteyenlerin sonuc.osym.gov.tr adresine kimlik bilgileri ile giriş yapması yetecek.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak okullarda yönetici olarak görev almak isteyenler için sonuç ekranı erişime açıldı. T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile sorgulama işlemi tamamlanabilir. Adayların doğru ve yanlış cevap sayıları üzerinden aldıkları puan MEB EKYS sonuç sorgulama ekranı ile incelenebilir.

18 Şubat tarihinde düzenlenen sınavın ardından tam 19 gün geçti. 8 Mart Cuma günü itibarıyla EKYS sınav sonuç ekranı erişime açıldı. Sınav sonuçları herhangi bir basılı ortamda ya da mail yolu ile kişiye bildirilmeyecek. Yalnızca ÖSYM'nin internet sayfası üzerinden paylaşılan sınav sonuçları ekranı üzerinden sorgulanabilecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.