İki il müdürü görevden alındı

İki il müdürü görevden alındı
MEB'den sonra Sağlık Bakanlığı'nda da görevden almalar devam ediyor. Bursa ve Samsun İl Sağlık Müdürleri görevden alındı, yerlerine yeni sağlık müdürü atamaları yapıldı.

İki il müdürü görevden alındı

Bakanlıklarda görevden almalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sonra Sağlık Bakanlığı'nda da İl Müdürlerinden görevden alma kararları geldi.

Edindiğimiz bilgilere göre Bursa ve Samsun İl Sağlık Müdürleri görevden alındı, yerlerine yeni sağlık müdürü atamaları yapıldı.

15 Kasım 2017 tarihinden itibaren Samsun İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Sağlık Bakanlığı tarafından görevinden alındı. Oruç'un yerine Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim ve Projeler Daire Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Uras getirildi.

Bursa'da 2020 yılının Ekim ayında Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı'nın yerine göreve başlayan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 3 yıldır sürdürdüğü görevinden alındı. Yavuzyılmaz'ın görevden alınmasının ardından, yerine Dr. Orkun Yıldırım'ın atandığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.