ÖGG (Özel Güvenlik Görevlisi) sınavı ne zaman olacak? İkinci ÖGG sınavı ne zaman yapılacak?

ÖGG (Özel Güvenlik Görevlisi) sınavı ne zaman olacak? İkinci ÖGG sınavı ne zaman yapılacak?
2024 yılında yapılacak olan Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi sınavları, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan takvime göre nisan ayında gerçekleştirilecektir. Bu, yılın ikinci ÖGG sınavı olacak. Peki hangi gün ve saat kaçta? Tüm ayrıntılar...

İkinci ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınavı ne zaman yapılacak?

2024 yılında yapılacak olan Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi sınavları, EGM tarafından açıklanan takvime göre nisan ayı içinde gerçekleştirilecek.

Yılın ikinci ÖGG sınavı olacak ve adaylar şimdiden hangi gün ve saat kaçta yapılacak araştırmalara başladı. Birçok aday sonuçların ne zaman açıklanacağını da şimdiden araştırmaya başladı. İşte tüm ayrıntılar...

ogg-ozel-guvenlik-gorevlisi-sinavi-ne-zaman-olacak-ikinci-ogg-sinavi-ne-zaman-yapilacak.jpg

2024 yılında Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınavı, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan talimatlara göre 27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak.

Sınav sonuçları 17 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacak. Sınavda, adaylara 100 çoktan seçmeli soru yöneltilirken, silah farkı sınavına girenler için 25 silah bilgisi sorusu sorulacak ve bu sorular 50 puan üzerinden değerlendirilecektir.

ÖGG SINAV TAKVİMİ EKRANI

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.